1 of 8
1 of 8

Confidential Energy Client

Houston, Texas

By prioritizing branding, collaboration, and employee wellness, this confidential campus captures the energy company's commitment to pioneering the cutting edge of the energy sector. The new building layout increases third places that provide employees with opportunities for relaxation and comfort. The grand four-story atrium features a spacious lounge that connects to an IT bar and Starbucks kiosk, all surrounded by floor-to-ceiling glass windows to form an activated destination area that draws people in from across the campus. Updated branding infuses this workspace with a sense of wonder and warmth designed to appeal to younger employees. Oversized digital screens strategically positioned in high-traffic areas display the client's vision of a low-carbon future. Themed meeting rooms — inspired by the company's investments in renewable energy sources and its various operating regions — serve as a collaborative zone. Lush green spaces and lofty glass windows provide a seamless connection to the outdoors, while enhanced infrastructure ensures optimal air quality.

Expertise