1 of 6
1 of 6

GFL

Vaughan, Canada

This sophisticated workplace unifies GFL’s teams, cohesively expresses their brand narrative, and introduces new methods of working. Located on three floors within a LEED Platinum building, GFL’s office resonates with its own eco-friendly attitude. The reception area is clad in rough sawn eucalyptus; an effect that conjures the utilitarian nature of the business while signaling permanence and durability. In an 85% open plan environment, workstations with lower panel heights and shared work counters foster communication. An array of formal and informal spaces of various sizes fits different work styles and needs: informal touch down areas, four- to six-person meeting rooms, and a full size conference room. The result is workplace that celebrates the everyday and delivers an experience for employees and visitors alike.