1 of 7
A room with blue chairs and a chandelier.
A hallway with a wood ceiling.
A group of people sitting at a table with laptops.
A group of people in an office.
A room with green chairs and a table with a couple people in it.
A man and woman sitting at a table in a room with a large window and a large chan.
A man and woman sitting at a table in a room with large windows.
1 of 7

Turner Construction Charlotte

Charlotte, North Carolina

Turner Construction had a clear vision for its new Charlotte workplace: create an inviting and accessible environment that reflects the company’s personality and work style. The design incorporates a series of unique spaces – such as the learning lab and café – that are multi-functional and support collaboration. Pursuing LEED® certification, daylight is maximized through full-height windows and low-paneled workstations lining the perimeter. The space exhibits a clean, minimal aesthetic, with selected unfinished touches providing a subtle counterpoint and reference to the company’s real work and culture.