1 of 9
1 of 9

Confidential Technology Client, Sunnyvale

Sunnyvale, California

The design of this office renovation breaks the rhythm of the typical workspace by blurring the lines between work and home to create intrigue for employees (much like their products do). The project also delivered on the client’s need for a human-centric and agile workplace. The design celebrates the company's innovative spirit that has become as iconic as the paper clip. From the moment employees step out of the elevator onto the work floors, they are oriented by iconic invention graphic themes. Installations include a paper clip history wall, interactive light circuits, and coded company messages. The work floors provide a variety of spaces designed around human movement patterns while allowing for flexibility and future growth.