1 of 5
1 of 5

Confidential Financial Client

Toronto, ON

This industry-leading client enlisted Gensler to create an executive workplace that embraces employee wellness and supports an intuitive user experience. The result represents how mindful design can renew creative innovation and boost productivity to create valuable business outcomes.

Three purposeful zones comprise the workplace: an open entry area, the executive workspace, and an activity-based workspace.

Design elements such as exposed ceilings, natural textures, custom millwork, a branded color palette, and unique artwork create a vibrant and tranquil space. Screenprints from local artist Nicole Beno are layered onto walls and glass, unifying the office. Incorporating biophilia, imagery of fauna, flora, geometric patterns, and painted abstractions evoke Toronto's verdant landscape and ravine system that can be observed from the office's panoramic windows.