1 of 7
HWS-Haworth Customer Experience Centre lounge
HWS-Haworth Customer Experience Centre lounge seating
HWS-Haworth Customer Experience Centre collaboration space
HWS-Haworth Customer Experience Centre meeting space
HWS-Haworth Customer Experience Centre work stations
HWS-Haworth Customer Experience Centre quiet space with sink and chair
HWS-Haworth Customer Experience Centre virtual showroom
1 of 7

HWS-Haworth Customer Experience Centre

Shanghai, China

Designed by Gensler, the HWS-Haworth Customer Experience Centre by The HWS Group is redefining brand showroom through a human-centric design that links people with nature, space, technology, and furniture. A collaborative space designed to elevate productivity and inspire innovation, the HWS-Haworth Customer Experience Centre has amplified HWS’ commitment to promoting health, wellbeing, and social connection. It emphasizes “experience” as the core, which is reflected in the furniture, fixtures, and smart equipment.

Within the limited space available, the Gensler team incorporated flexible, interactive, and diverse design solutions to balance the showroom, workplace, and destination attributes of the customer experience centre, and adopted a creative “mix-and-match” strategy to feature as many material, color, function, and shape options as possible. The showroom not only highlights furniture products and solutions, but also represents their real value by connecting all the showcased elements and expressing them through people’s daily activities.