1 of 4
1 of 4

Confidential Consulting Client

Dallas, Texas

A confidential consulting client elected to modernize its downtown Dallas office with the goal of upgrading into a more modern, flexible, and inclusive work environment to compete with evolving workplace expectations. Gensler Dallas served as the interior architect and designer of the dramatic three-floor office space and consulted closely with the client to create a space that is built to adapt to changing work styles and facilitates the need for increased employee mobility.

Inspired by an underutilized terrace, an opportunity arose to create the ultimate outdoor respite to promote connectivity and wellness. Labeled the “Greenhouse,” this garden in the sky creates a unique workplace experience by providing an opportunity to work in an environment that physically, visually, and mentally connects to calming nature.