1 of 4

International Technology Company, Workplace

Sunnyvale, California

Efficient and out-of-the-box, this workplace concept for an international technology client reflects the company’s design vision and accommodates its anticipated growth. The client provided Gensler with a wish list—in the form of inspirational images—of items that they wanted to see in their own project. For vibrancy and flexibility, the renovation incorporated reconfigured and refreshed workstations, amenities and public areas that encourage collaboration and productivity. Other design features and refreshed elements included new furniture and customized communal areas, including a “living room” and “backyard” designed for gathering, conversing and brainstorming. Open-framed walls, unfinished wood and concrete floors provide an energetic vibe at this bar-raising workplace.